h1

Dagens helgon: spalten

maj 8, 2014

I dag har spalten namnsdag,  vilket han firar med en mäktig tandvärk längst in till vänster i underkäken, vad nu en sådan liten molar kan heta på tandläkarspråk. Förutom denna förtjusande uppmärksamhet har namnsdagsbarnet, 79, hyllats med två mails, ett telefonsamtal och ett vykort, det senare föreställande en flicka, frambärande en kladdig chokladtårta.

Det enda jag dock kan få ner är en Panodil forte (en dubbel pilla sålunda) var fjärde timme tills jag i morgon ska uppsöka tandvärket för reparation.

Sådant ter sig det bistra livet för en  ensamstående, någorlunda bildad och tämligen välbesutten herre i livets slutskede.

untitled

Annons

5 kommentarer

  1. Då ska jag be att få gratulera och aktualisera förlegad lunchinbjudan. Kanske redan nästa vecka om värken gett sig till dess. Många hälsningar från din gamle vän Sven aka Werner Melon sven@tackforkaffet.com


    • Tack från spalten aka åke.


  2. Åh, tandvärk är hemskt! Grattis på namnsdagen och hoppas att du bli fri från värken i morgon! Kraaaaaam!


  3. Grattis o krya på dig. Har just avnjutit en musikalisk,glad och go konsertkväll med Mikael Neuman, som framförde flera roande texter av såväl namnsdagsbarnet, som förste gratulanten. Tack!!!


  4. Det var värkligen(!) tråkigt. Hoppas att tanddoktorn fick bukt med tandtrollen!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: