h1

Putset avslöjat

maj 3, 2014

S. Palténs befintlighet ifrågasättes härmed å det bestämdaste, kommenterar en av spaltens kommentatorer i en kommentar till spaltens rapporter om S Palténs pellitiska karriär. Detta äger naturligtvis sin riktighet. Denna obefintlighet delar han dock med alla andra pellitiker som larmar och bär sig åt i radio och  tv samt på gator och torg. För ingen tror väl att Reinfeldt och Löfven och kompani finns i verkligheten! De är blott figurer som spelas av imitatörer, komiker och andra skådespelare.

Spaltens bild, som uppges avbilda S Paltén, föreställer i själva verket en staty av den romerske pellitikern Marcus Porcius Cato, han som avslutade alla sina tal i senaten med orden För övrigt anser jag att Kartago skall förstöras.

Spalten avsåg med sitt tilltag att  hålla upp en narrspegel för svensk pellitik, men då putset nu är avslöjat lägger han ner sitt projekt. Han är dock sjuttinio och ett halvt år och egenklien  rent för gammal att syssla med såna glyttigheter.

images

Också påhittad

Annonser

3 kommentarer

  1. Ejengklien heter det faktiskt!


  2. Än borde inte sista ordet vara sagt. Det är långt till valet. Det riktiga alltså – inte EU. Jag hoppas på Palténs comeback.


  3. Va? Talade Cato svenska?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: