h1

Obegripligt

november 26, 2012

Jag kan inte för mitt liv begripa varför jag lördag efter lördag sitter och glor på en tv-underhållning som heter Gäster med gester. Det är, enligt min mening, ett tramsigt och skränigt program som inte ens är roligt.

Jag hyser ingen större sympati för programledaren och än mindre för den där dryge höjdhopparen som sitter och delar ut poäng. Jag tror att Gäster med gester var roligare och mindre tramsigt på Lennart Swahns och Arne Nilssons tid, men jag är inte helt säker.

I lördags tog jag mig samman och stängde av eländet mitt under pågående sändning. Och knappt hade jag lämnat min tv-fåtölj så insåg jag att jag förmodligen inte missade nånting.

Nästa lördag kommer jag inte ens att se det utan i stället halta in till min dator och påbörja den fantastiska och epokgörande generationsroman som jag sedan länge har planerat och som så småningom kommer att ge mig Nobelpriset i litteratur, postumt förmodligen, men man kan ju inte få allt.

FOTNOT    Även August Strindberg tittade på Gäster med gester. Det var en starkt bidragande orsak till att inte heller han fick Nobelpriset.

 

Annons

5 kommentarer

 1. Alla underhållningsprogram var bättre förr
  tänk bara på …. ”Nöjesmassakern”…………….
  Varför får inte den gå i repris? Det är väl hög tid nu……..
  Eller skall den också sändas ” Postumt ”


  • Den har gått i repris många gånger, men snart är det väl dags för den att gå i Minnenas television. Där kommer jag också att hamna vad det lider.


 2. Hela anrättningen har måhända förlorat sin fräschör. Inte samma tv –fest längre. Nej, litegrann av ”fester med rester”. ( Med överseende för det något haltande bildspråket).


 3. Stackars August… tänk om han ändå hade haft din insikt. Var det det samma med fröken Lindgren måntro?


 4. Jisses – nu har du
  annonser också…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: