h1

Ohumor

juli 5, 2012

Veckans mest humorfria torde väl vara damen som sökte för, vad jag förstår, psykosomatiska besvär och av sin läkare rekommenderades att köpa en hund. Läkaren som hade glimten i ögat skrev ut ett recept med texten 1 st  hund.

Jag har aldrig känt mig så kränkt, sa den humorfria damen. Hon måste ha levt ett synnerligen skyddat liv.

Veckans näst mest humorfria är Sydsvenskan som blev lika upprörd som damen.

1 st tax

Annons

11 kommentarer

 1. Man får hoppas att damen inte följer ordinationen. Å andra sidan skulle den knappast vara till hjälp. Den stackars hunden skulle få så tråkigt att den snart doge.


  • Jag tror det hade ordnat sig. Hundar har, till skillnad mot många människor, humor.


 2. Det är inte nödvändigt att den som kränker ska ha ont uppsåt, läser jag på nätet, utan det är den som är kränkt som avgör vad som är kränkning. Det är antagligen därför jag själv blir kränkt ideligen. Alldeles nyss blev jag till exempel kränkt av nån som tycker att jag brygger blaskigt kaffe, och på hundpromenaden i går kväll blev jag kränkt av en kärring med en mops som tyckte – kärringen alltså, inte mopsen – att ”en äldre man” som jag borde hålla sig med en sällskapshund och inte en kamphund. Jävla kärring! Min Mr. Pitstaff är ju en kelgris. Kärringen kan förresten tacka sin lyckliga stjärna för att han inte är lika lättkränkt som jag!


  • Jag skämtade bara förstås. *Så* lättkränkt är jag inte. Men andra tycks vara det. Om detta beror på att människor i allmänhet är känsligare och har lägre toleransnivå än jag vet jag inte, men jag noterar med visst intresse att kränkningarna de senaste åren har blivit allt fler och att kränkningsersättningarna till de kränkta allt högre.


 3. Undrar bara om man kan kalla en
  person utan hund för ”Taxfree”……eller……


  • Ja varför inte? Och ångrar man sig kan man ju alltid göra en pudel.


   • Den va bra!


 4. Nyhetstorka och ingen plats för något roligt.
  SDS verkar nappa på allt som är ”oroligt”.
  Det är för övrigt ”oroligt” på Österlen regnet öser ner ,kanske något för SDS.


  • Det kan dom nog göra nåt på. Kvinna kränkt av Gud.


 5. För cirka 30 år sedan blev jag kränkt av både Sydsvenskan och en läkare på Slottsstadens läkargrupp. Jag sökte hjälp för min oregelbundna mage. Läkaren rekommenderade mig att sluta hasta iväg till jobbet efter en snabb mogonfika. I stället skulle jag stiga upp tidigare, äta frukost i lugn och ro och sedan ta med mig Sydvenskan in på toan för att därvid ge magen en chans ”att göra sitt jobb”. Detta fungerade. Tack för kränkningen!


  • Ja det var nog en bra ordination. Sydsvenskan är ju en riktig skittidning.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: