h1

Tack så jättemycket

maj 16, 2012

– Tack så jättemycket för att du kom, säger programledarna i tv till sina gäster. Och det är ju trevligt med den sortens hövliga tilltal, men i själva verket är det ett rent och skärt hyckleri. Det är inte tv som ska tacka för att gästen kom utan gästen  för att den fick komma.

Det finns inget bättre sätt att saluföra sin nya bok eller album eller vad det nu är för produkt det handlar om än att vara med i tv. Har man varit med i ett soffprogram är ens lycka mer eller mindre gjord. Bokförlagen och skivbolagen tigger på sina bara knän för att deras författare eller artister ska få komma med.

Fråga mig, mitt bokförlag gjorde allt för att min självbiografi En levande gosse skulle få vara med i Gokväll eller Gomorron eller vad allt programmen heter, men fick nobben.

Så ligger det till, bara så ni vet.

Annons

One comment

  1. Det är inte den levande gossen det är fel på, utan tv-producenterna, som inte har fattat att folk har tröttnat på dokusåpaickekändisar. Jag har samma dilemma, fast av betydligt amatörmässigare karaktär. Prylsajten coolstuff tyckte inte att min blogg var värd att sponsra för en tävling. Hur kan man rynka på näsan åt en Lantisbulletin? *bölar*
    Jag ska sponsra dig när jag får lön och köpa din bok. Det är du värd för att tv-programmen, till skillnad från i dag, var roliga och sevärda när jag var yngre 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: