h1

Småpackat

mars 18, 2012

Att packa blir ett allt snårigare projekt. Förr rafsade jag ihop några kalsingar, lite solkräm och ett  par-tre Ed MacBain. Nu går jag efter vetenskapligt uppgjord packlista och bockar av efter hand. Vissa saker kan man dock inte packa förrän strax före avresan, exempelvis tandborsten. Ett problem för spalten som gillar planering.

Men tiden är snart inne, i morgon eftermiddag lyfter den väldiga silverfågeln från Amager mot vad vi globetrotters kallar Lata Latituder.

FOTNOT   Silverfågel är en metafor som vi gamla globetrotters (s k gubbtrotters) med förtjusning använder. I själva verket är silverfågeln (Empidornis semipartitus) en pippi i familjen flugsnappare som bor i Afrika, allt enligt Wikipedia.

 

4 kommentarer

  1. Jaha, nu ska vi spaltberoende än en gång utsättas för 14 dars tvångsavvänjning? Vi minns ju Madeira senast, då vi innan återkomsten fick slåss mot tvångsföreställningar om en förolyckad eller, värre, med servitrisen bortgift Spalten…


  2. Happy landing.
    Gubbtrottern.


    • Ska det inte vara Gubbtröttern?


  3. Ha det fint i värmen! Alla som har svårt att klara sig utan Spalten rekommenderas att köpa senaste boken! Lågprisalternativet är att kolla gamla inlägg i högerSpalten.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: