h1

Extraklaga

oktober 31, 2011

Efter söndagkvällens tv får det bli en klaga till…

Här bjuder SVT för dyra pengar (dollar!) in ett dussin amerikanare med svenska rötter. Jag såg fram emot en intressant serie när dessa trevliga människor skulle möta Sverige, ett land som de inte visste något om mer än att farfars far kom därifrån samt Björn Borg.

I stället blev det en fånig dokusåpa, en sorts Robinson, med idiotiska lekar och tävlingar, där utgången består i att en av amerikanarna får veta mer om sitt ursprung. De övriga får slokörat återvända till USA.

När de stackars människorna tvingades gräva efter hemliga nycklar i sanden stängde spalten helt sonika av. Nån jävla måtta får de va. Eller matta, som dom säger i Iran.

Annons

3 kommentarer

  1. I ett extra Aktuellt för en stund sedan meddelade TV-chefen Unsgaard att SVT tagit till sig Spaltens kritik och kommer att drastiskt förändra det svensk-amerikanska återvändarprogrammet. Ytterligare ett pris kommer att delas ut – till den mest slokörade eller den som tappat hakan mest. Priset är en plastikoperation som kommer att genomföras inför publik i studio fyra. Ja, och så blir det ett countryband som spelar ”Ack Wärmeland Du sköna” och andra sköna slagdängor.


  2. Håller helt med redaktörn om dessa idiotiska tv-lekar som vi ständigt matas med. Det ryktas om att partiledardebatten inför nästa val ska bestå av lekar som ”Gömma ringen”, pjätt”, ”kurragömma” etcetera med mellanliggande robinsonråd. Den partiledare som vinner finalen blir statsminister.


    • Bra idé, jag ska framföra den till mina vänner på Rosenbadet.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: