h1

Spalten träder fram!

juni 3, 2011

PRESS STOP EXTRA NYTT SKANDAL SCOOP CHOCK!

Efter uppgifter om att spalten skulle ha varit på porrklubb och träffat smidiga damer, väljer han i dag att själv framträda:

Spalten: Jag var på porrklubb!

– Ja, jag var på porrklubb, säger spalten till spalten. Det var 1987, efter det att vi grabbar i tv-programmet Nöjesmassakern hade förärats en guldskiva. Vi träffades hemma hos en skivdirektör, blev avfotograferade och, som man säger, drog några järn.

– Sen gick vi till en striptösklubb som hette Tabu. Den låg i närheten av Odenplan, i hägnet av Gustaf Adolfs kyrka.

Vad som hände på porrklubben uppger sig spalten inte minnas i detalj efter alkoholintaget hos skivdirektörn, men han tror att han och hans vänner bara tittade på flickorna.

– Jäntorna var mycket vackra och visade sina vita liljekullar, ibland kanske lite mer, berättar spalten. Något mera avancerat,  såsom intimt umgänge (samlag) e dyl,  inträffade inte, det skulle jag ha kommit ihåg.

Efter det ganska korta besöket på Tabu gick spalten hem.

– Jag hade inte så långt att gå eftersom jag bodde i Vasastan på den tiden. Det minns jag i alla fall. Tre trappor över gården.

Tabu är identisk med den porrklubb som TCO-basen Björn Rosengren besökte några år senare och därmed sabbade sin politiska karriär.

– Jag hade ju inte samma ansvarsfulla ställning i samhället och kunde därför fortsätta min lysande bana i mediabranschen, säger spalten till spalten.

Spalten har varit anträffbar för en kommentar.

Annons

6 kommentarer

 1. Ska man inte avsäga sig alla uppdrag och hedersutmärkelser då?


  • Jag var ju så ung när det hände, bara 53 år.


 2. Rosengren hävdade ju, att han inte hade förstått, att han var på porrklubb. Hans majestät konungen hävdar bestämt, att han inte vet, om han har varit på porrklubb.
  Det kan vara så. Jag har själv varit på bordell utan att förstå det. Vi var tre unga killar i Aten. Vi åkte till Pireus. Där satt vi på en uteservering och drack något, jag minns inte vad. Efter ett tag reste sig en kille och gick in i huset. Han var borta länge. Jag trodde, att han hade gått på toaletten.
  Så småningom fick jag förklarat för mig, att han hade varit tillsammans med en glad flicka(glädjeflicka). På planet hem berättade han, att han fått en könssjukdom.


 3. Haha! Jag kan inget annat än att älska dig!


  • Bra. Då är vi två.


 4. Hur var det, var kungen där den kvällen då Spalten besökte syndens näste? Eller var han hemma och nattade barnen?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: