h1

Marilyn i Slottsparken!

april 25, 2011

Då spalten på annandagen tog en spatsertur i Slottsparken här i Malmö  råkade han plötsligt på Marilyn Monroe. Det fanns till och med en varningsskylt…

I morgon kommer förklaringen till skylten. Läsarna manas att hålla  korpgluggarna öppna

FOTNOT     Att Marilyn Monroe är död är en myt som vi därmed kan avliva. Hon är dessutom synnerligen fräsch för sina 85 bast.

Annons

5 kommentarer

 1. Innan vi kommentarsarbetande kvalitetshöjare knegar vidare i Spalten, vill vi veta vad som hänt med de 15 plötsligt kraschade/raderade kommentarerna till bloggens föregående 4 betraktelser?


  • Sorry, men kommentatorn får leva med att jag bestämmer vad som ska stå på min sida.


   • Jovisst, jag har blivit censurerad många gånger utan att sura. I tron att de bästa poängerna fångas på tangerade gränser.
    Men retroaktiva massutrensningar riktade till hela läsekretsen är oanständiga utan minsta förklaring. Det får upplysta publicister kosta på sin trogna publik.


 2. Kommentatorn är välkommen att kommentera även i fortsättningen. Spalten förbehåller sig dock rätten att avgöra huruvida kommentarerna ska publiceras eller ej. Det har hänt att jag själv har tagit bort egna inlägg som jag vid närmare eftertanke funnit icke hålla måttet. Så ligger det till.


  • Ja, det hände i förrgår. Full plötslig utrensning, Spaltens egna och samtliga underlydandes alster. Om Spalten själv icke hållit måttet, påbjuds tydligen kollektivt offer till Hades.
   Tack för välkomnandet till Spaltens bättre dagar. Övriga dagar göre sig varken bimbo eller brio besvär. Leker gärna vidare här, men begär publicistisk respekt. Samt möjlighet att undantagsvis t o m få leda briljansligan?
   M v h
   Rolf Liljeblad
   journalist SJH-PKKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: