h1

Hög tid

februari 16, 2011

Den egyptiske presidenten Hosni Mubarak har på allmän begäran beslutat att avgå. Förlåt en yngling, men borde han inte själv ha kommit på det? Är man 82 år är det väl hög tid att börja spela boule och sjunga körsång och gå på datakurs och dutta med barnbarnen som andra gubbar och kärringar?

Jaså, nähä?

Annons

6 kommentarer

 1. Broder Åke. Long time no see. Hittade Din adress via Felle Fernholm och gläds över att nu kunna ta del av gemensamma funderingar på Din blogg. Själv kånkar jag fortfarande runt med mikarna och var i fredags långt borti Ukraina, Kiev tror jag byn hette. Men dj-lar vad dom kan spela symfoni därborta.
  Vore kul om jag fick ringa upp Dig från Radio Lidingö och prata om ”tider som flytt”. Lyssnarna älskar allt som är så långt bort från nutiden som möjligt. Och man förstår dom så väl…
  Felle har väl förmedlat möjligheten att lyssna på http://www.radiolidingo.se hoppas jag.
  Ha sig så bra tills vidare.
  Vänligaste hälsningar.
  GERT


 2. Jo jo jo, men körsång?


  • Har inte sett ngon ldre mnniska intervjuad i teve som inte sjunger i kr. Mubbe borde vl f plats i Fngarnas kr? Han fr vistas bland basarna, det r han ju van vid. Vid premirkonserten i Kairo blev det succ pyramidale.

   Bob Hope

   040-12 36 11 0708-12 36 84 S. Frstadsgatan 24, 211 43 Malm, Sweden epost: mail@akecato.se hemsida/blogg: http://www.akecato.se

   akecato.se


   • Jisses!


 3. Jisses!!!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: