h1

Kungl Hovlitteratör

november 25, 2010

Spalten har fått ett vänligt tackbrev från HKH kronprinsessan Victoria och HKH prins Daniel. De unga tu fick boken En levande gosse i bröllopsgåva och skriver att den har givit oss ett kärt minne för livet.

 

Spalten betraktar sig därmed som Kungl Hovleverantör.

Även du som varken är kunglig eller höghet kan bli ägare till boken. Klicka i köprutan här till höger eller gå in i en vanlig bokhandel så får du också ett kärt minne för livet.

PS  Sedan jag skrev detta inlägg har min gode vän Björn Vinberg mailat till mig och föreslagit att jag inte ska kalla mig hovleverantör  utan HOVLITTERATÖR. Ja det är klart. Det är nu utfört. DS

Annons

3 kommentarer

  1. Inte nog med detta. Jag sitter och löser Höjdarkrysset i Hemmets Journal nr 48. Där ska man fylla i ÅKE som lösning på namnet CATO. Imponerande! Kan nämnas att bland andra namn i samma korsord förekommer MAO (Zedong) och MAE (West), så kåsören har ju så att säga hamnat i fint sällskap!


    • Den typen av korsord – glyttakorsord kallade min far dom – sysslar inte såna inlektuella giganter som spalten med. Men tack jallefall.


  2. jag älskar såna korsord
    Glytt -75
    Jag klarar dom och andra men min favorit är Marie Bergman. varför +
    RolfKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: